AnnieStijl Fashionshow: ‘Creativiteit kent geen beperking’

AnnieStijl Fashionshow event: 'Creativiteit kent geen beperking'.

Onder het mom van ‘creativiteit kent geen beperking’ presenteert de visueel beperkte Annemarie Nodelijk van AnnieStijl op zaterdag 26 augustus haar nieuwe dames- en herentassenlijn.

Rotterdam 28 juli 2017 - Annemarie Nodelijk, bekend van ‘No Limits Network’, het online platform van de KRO-NCRV, presenteert op zaterdag 26 augustus haar nieuwe tassenlijn met een spetterende fashionshow in het Drijvend Paviljoen, Rotterdam

Ter viering van haar lustrum geeft ze hierbij speciaal aandacht aan het stimuleren van maatschappelijke deelname van mensen met een visuele beperking. Dit doet ze onder anderen met het geven van naaiworkshops waarmee een 'Blind collection' wordt gecreëerd. Die zal eveneens tijdens de fashionshow worden gepresenteerd.

Haar voornaamste doel hierbij is het tonen dat mensen met een beperking, voor een grote uitdaging staan als het gaat om maatschappelijke participatie. Annemarie is echter overtuigd dat, met creativiteit, lef en doorzettingsvermogen, maatschappelijk deelname ook voor visueel beperkten mogelijk is. Met haar fashionshow ‘creativiteit kent geen beperking’ probeert ze de problematiek rondom visueel beperkten bespreekbaar te maken.

Tijdens de show verzorgt de blinde cabaretier, schrijver en columnist Vincent Bijlo een gastoptreden. Bijlo heeft menig theatervoorstellingen en boeken op zijn naam staan. De show zal gepresenteerd worden door journalist, schrijver en KRO-NCRV tv-presentator Sander de Kramer,  onder anderen bekend van het tv-programma ‘De Wandeling’. Het thema ‘creativiteit kent geen beperking’ zal nog eens stilletjes worden benadrukt  met een dansvoorstelling, gechoreografeerd door Ken Bridgen van The Yoghurt Dance Company en zal worden uitgevoerd door Teresa Schwamborn & Thomas Wachowiak. De Rotterdamse stadsdichter Derek Otte zal tijdens het event eveneens zijn kunsten vertonen. De Antilliaanse singer/songwriter Levi Silvanie zal met zijn fusion van jazz, pop & wereldmuziek zorgen voor de muzikale noot.

Kaarten zijn nu te verkrijgen via deze link: kaarten AnnieStijl Fashionshow

VVK Ticket 14.50 EUR* (entree incl. 1 consumptie)

VVK VIP-ticket 27.50 EUR* (frontrow seat, originele AnnieStijl tas & 1 consumptie) UITVERKOCHT!

Deurverkoop 18.00 EUR (entree incl. 1 consumptie)

WEES ER SNEL BIJ!

Zaterdag 26 augustus| 19.00-22.00| Drijvend Paviljoen